Thursday, March 21, 2013, 6:00PM – 10:00PM
mbudhathoki Hits : 81
Agenda: Attached and Copied Below
NOTE: Comments on the Budget should be made during the Public Hearing on the FY 2014 Budget (Docket Item #8, scheduled to begin at 8:30 PM).
DOCKET
SCHOOL COMMITTEE MEETING
THURSDAY, MARCH 21, 2013
6:00 PM — 10:05 PM
JAMES F. WALSH SCHOOL COMMITTEE ROOM, 5TH FLOOR, TOWN HALL
STATUTORY NOTICE OF THIS MEETING HAS BEEN FILED WITH THE TOWN CLERK.
THE PUBLIC IS INVITED TO ATTEND.
NOTE: All times are approximate.

6:00 PM (5 minutes)
1. ADMINISTRATIVE BUSINESS (Alan Morse)
a. Calendar: See Page 3
b. Consent Agenda
1) Past Record: March 14, 2013
2) Out-of-State Trip: Brookline High School Model United Nations Club
to Dartmouth College; April 5, 2013 to April 7, 2013

6:05 PM (30 minutes)
2. SUBCOMMITTEE REPORTS
a. Finance (Amy Kershaw)
b. Capital Improvements (Helen Charlupski)
c. Curriculum (Barbara Scotto)
d. Government Relations (Rebecca Stone)
e. Negotiations (Henry Warren)
f. Policy Review (Rebecca Stone)
g. Additional Liaisons

6:35 PM (15 minutes total; 5 minutes/person)
3. PUBLIC COMMENT People may sign up in advance, or sign in upon arrival.
(Note: Comments on the Budget should be made during the Public Hearing
on the FY 2014 Budget (Docket Item #8; scheduled to begin at 8:30 PM)

6:50 PM (5 minutes)
4. STUDENT REPORT (Sam Reed)

6:55 PM (10 minutes)
5. SUPERINTENDENT’S REPORT (Bill Lupini)

7:05 PM (5 minutes)
6. SCHOOL COMMITTEE PROPOSED VOTE
a. 2013-2014 School Early Dismissal Dates (2nd Reading/Vote)

7:10 PM (1 hour and 20 minutes)
7. PRESENTATIONS AND DISCUSSION ON CURRENT ISSUES
7:10 PM (15 minutes)
a. Update on Brookline Teen Center (Matthew Cooney, Brookline Teen
Center Executive Director)

7:25 PM (1 hour and 5 minutes)
b. Brookline Education Learning Series
(The Strategic Plan Committee is sponsoring a
series of presentations on core lessons learned
from research/national best practices and the
implications for Brookline.)(Vanessa Kirsch, Founder
of New Profit Inc. and Stig Leschly, Chief Executive
Officer of Match Education and Former Professor at
the Harvard Business School)

8:30 PM (1 hour and 30 minutes)
8. PUBLIC HEARING ON THE FY 2014 BUDGET AND SCHOOL CHOICE

10:00 PM (5 minutes)
9. NEW BUSINESS

10. ADJOURNMENT

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on email
Email